Klinikken

Klinikken

Hos os vil du blive taget imod præcis som du er. Du vil blive taget imod i et trygt og åbent rum uanset hvilken følelse, du kommer med. Det kan føles sårbart at gå til psykolog, men vi vil sørge for at du kan føle dig tryg hele vejen i processen.

Vores praksis ligger lige ved Halmtorvet ud til fortovskanten med udsigt til Kødbyen. Herfra vil du kunne se, at hverdagen foregår lige udenfor det terapeutiske rum. Det er her, vi alle på godt og ondt lever vores liv. Hvor vi på forskellig vis glædes, forundres, fortvivles og nogle gange helt mister fodfæstet i livet. Gennem vinduet og fra gadedøren på Vesterbro ser vi hver dag livets mange følelser og frustrationer komme til udtryk i gadebilledet. 

De fleste mennesker vil i livet møde sorg og tab og stå i en situation, hvor man får brug for hjælp. Det er helt naturligt og det er derfor, vi er her. Lige her, hvor du er til. Derfor vil du i terapien også opleve, at de svære følelser får lov at leve, alt imens livet fortsætter udenfor. Det har vi valgt, fordi vi terapeutisk tror på, at vi skal lære at leve med vores følelser og kaos i hverdagen, lige dér hvor livet leves.  

Vores klinikfælleskab består af tre psykologer med hver vores faglighed og fokus i psykologien. Vi ser forskellighed som en styrke til praksisfælleskabet og bruger aktivt hinanden til sparring og individuel udvikling. Vores fællesskab er også et udviklingsfællesskab, hvor kvaliteten af vores arbejde hele tiden er under forandring. Det betyder, at vi står på mål for hinandens faglighed, da supervision og løbende sparring er en vigtig del af fællesskabets værdier.

Vi er klar til at tage imod dig med kort ventetid og kvalificeret hjælp. Du er altid velkommen til at ringe til en uforpligtigende samtale for at undersøge hvilken psykolog, der bedst kan hjælpe dig videre i livet.